Beelden maken die ontroeren, die jullie koesteren in jullie harten en een blijvende herinnering zullen zijn van deze bijzondere en liefdevolle dag uit jullie leven.
Dat is waar ik gelukkig van word en waarom ik nog elke dag dankbaar ben dat ik dit werk mag doen.

Mogen liefde en trouw je nooit verlaten. Wind ze om je hals en schrijf ze in je hart.

 Visie

Spreuken 3:3

Spontaan, ongedwongen en ontspannen dat zijn de drie kernwoorden van mijn werkwijze. Ik zal jullie niet vragen om continu in de camera te kijken, maar laat jullie lekker van het moment en van elkaar genieten.

Tijdens de fotosessie zal ik jullie begeleiden, maar ook daar laat ik jullie op bepaalde momenten los om zo jullie echte emoties vast te kunnen leggen. De rest van de dag probeer ik zo onopvallend mogelijk te werken en op te gaan tussen de gasten. Zo krijg je die ontroerende echte momenten gefotografeerd. Bijvoorbeeld: oma die een traantje weg pinkt, of de vader van de bruid die nog even een knipoog geeft aan zijn kleine meisje. Maar ook de details mogen niet worden vergeten en zullen zeker vastgelegd worden.

Jullie trouwdag is het verhaal van jullie liefde. En dat bijzondere verhaal verdient het om op een mooie en professionele manier te worden vastgelegd.

Werkwijze


Een mooi trouwalbum is één van de weinige tastbare herinneringen aan jullie trouwdag. De foto's komen geprint in een boek volledig tot hun recht en vertellen samen het complete verhaal van jullie dag.

Ik maak een album die jullie over een paar jaar nog steeds met veel plezier inkijken.

Albums zijn verkrijgbaar vanaf 325,- euro

 Album

Wat is er mooier dan jullie liefde voor eeuwig vast te laten leggen in een mooie loveshoot.
Ik ben gek op loveshoots ook wel "pre-wedding" shoots genoemd.
Dit is een leuke manier om jullie verloving te vieren, maar het is ook een leuke voorbereiding op jullie grote dag. En het is een mooie gelegenheid om mij beter te leren kennen.
De locatie keuze mogen jullie zelf bepalen, denk bijvoorbeeld aan een centrum van een stad, een mooie bos, een verlaten fabriek enz. Tijdens de shoot van ongeveer 1 uur gaan we een leuke serie foto's maken. Hebben jullie kinderen? Dan is dit de ideale manier om ook hen alvast wat meer vertrouwd met mij te maken.

Loveshoot

INformatie

Bruidsreportages beginnen vanaf €1045,- voor 6 uur fotografie inclusief een usb-stick met minimaal 200 foto's in hoge resolutie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek, 20x20cm fotoalbum, fotopreview binnen 7 dagen & last but not least: Prachtige foto's van de mooiste dag uit jullie leven.
Een groter trouwalbum is optioneel.

investering

Prijzen & Pakketten

Wat een ontzettend mooie, vooral een hele warme en liefdevolle dag hebben wij gehad!
Deze dag heeft Melanie vast gelegd met haar talent als fotograaf!
Wij vonden het heel fijn dat het met haar vanaf het begin goed klikte. Met het enthousiasme van Melanie tijdens het foto's maken en verder de dag heeft zij gezorgd voor een ontspannen sfeer!
Ons trouwalbum heeft Melanie heel mooi gemaakt, we zijn hier heel erg blij mee! Een hele mooie en blijvende herinnering aan onze trouwdag!

Jan & Marjolein

Beiden houden wij erg van fotograferen, we hadden al tegen elkaar gezegd: 'Misschien zijn we tè kritisch...'
Totdat we Melanie tegen kwamen!
Prachtig werk bekeken we van haar en we werden erg enthousiast.
In het najaar hebben we een loveshoot gehad. Die foto's vonden wij zo mooi, we hebben ze verwerkt in onze trouwkaart.
Ook de foto's van de bruiloft waren echt te gek!! Een prachtig boek, met nog mooiere foto's.

Tijdens de dag zelf hebben we erg genoten en weinig gemerkt van Melanie.
Ze kan zich erg goed aanpassen en 'onzichtbaar' zijn.
Dat vonden wij prettig.
Wij raden Melanie bij iedereen die een fotograaf zoekt aan!

Jacco & Janneke

Er bestond geen enkele twijfel over welke fotograaf we zouden nemen toen we onze bruiloft aan het plannen waren. Eigenlijk heeft onze familie voor ons gekozen. Na een prachtige familiefoto zeiden mijn zussen: Jullie moeten Melanie nemen als fotograaf! Dat hebben we dus gedaan, en zie hier het resultaat! Melanie is zo enthousiast en relaxed en stelt je fantastisch op je gemak! De foto’s geven precies weer wat de sfeer van de dag is, en vooral de momenten die je zelf niet opmerkt, heeft Melanie dan weer wel opgemerkt. Iedere keer wanneer we de foto’s kijken worden ze mooier, en zien we weer wat nieuws.

Melanie, bedankt dat je onze dag zo prachtig hebt vastgelegd. En bruidsparen.. als jullie nog twijfel hebben… niet doen, gewoon voor Melanie kiezen, je krijgt echt geen spijt!

Sebastiaan & Janneke

Lieve woorden van bruidsparen: