1.

Meet Melanie

I'am a day dreamer and night thinker,
I love telling Your story.

Ik ben Melanie Zondag, 36 jaar en woon in het prachtige Betuwse dorpje Deil. Dit jaar ben ik alweer 12 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde Simeon en samen hebben we twee heerlijke zoons; Seth & Thijn.

Ik ben dol op M&M's, Zweedse houten huisjes, een warm bad en  voor een roadtrip door Zweden mag je me zeker wakker maken. 

In 2012 ben ik begonnen met het fotograferen van bruiloften naast mijn opleiding fotografie. Inmiddels heb ik al tientallen huwelijken mogen vastleggen en groeit mijn liefde hiervoor steeds meer met elke foto die ik maak.
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik voor bruidsparen op een van de bijzonderste dagen uit hun leven een blijvende herinnering mag maken.

In 2011 maakte we onze eerste reis naar Zweden, Stockholm om precies te zijn. Ik was opslag verliefd op deze geweldige stad en lieve mensen. In 2012 hebben we een rondreis gemaakt, wat een avontuur was dat. Uren rijden zonder iemand tegen te komen, prachtige meren, uitgestrekte bossen en natuurlijk de Zweedse houten rode huisjes maken dat ik dit land in mijn hart heb gesloten.

I love zweden

Mijn eerste bruiloft die ik in het buitenland mocht fotograferen was in Italië. Een droom die uitkwam met ook nog eens een geweldig lief en mooi bruidspaar Alexander & Marjon!

Mijn eerst destination wedding

Italië was een droom die uitkwam, maar mijn oma zei altijd je moet blijven dromen. Wat echt nog hoog op mijn verlanglijstje staat is een bruiloft fotograferen in IJsland. Het ruige landschap, watervallen, warme waterbronnen ik zie de foto's al voor me!

Bruiloft in Ijsland

Ik was 16 jaar en hopeloos verliefd op die ene jongen. Het heeft 8 maanden geduurd voordat hij mij ook zag staan maar na 8 jaar verkering trouwden we op 22 augustus 2008 en nog steeds ben ik super verliefd op deze geweldige man.

Getrouwd met mijn jeugdliefde

Het lijkt mij leuk om jullie te ontmoeten en jullie verhaal te horen!
Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Mijn eerste bruiloft die ik in het buitenland mocht fotograferen was in Italie. Een droom die uitkwam met ook nog eens een geweldig lief en mooi bruidspaar Alexander & Marjon!

Thundercats fixie Williamsburg, photo booth synth vinyl dreamcatcher Wes Anderson cliche. You probably haven’t heard of them.

Single-origin coffee coloring book master cleanse tumblr la croix. Edison bulb plaid iPhone, drinking next level distillery literally pug venmo bushwick. 

Wat is jullie verhaal?

3.

photography by Zondag Fotografie + Deil / The NEtherlands  + info@zondagfotografie.nl

Zondag Fotografie

follow along @zondagfotografie