Robbert & Margot

January 14, 2019

De laatste bruiloft voor mijn zwangerschapsverlof was de bruiloft van Robbert & Margot. En wat was het een heerlijke dag en een fantastisch paar om mijn bruidseizoen mee af te sluiten. Ten eerste dat ze vertrouwen in mij bleven houden ondanks dat ik hoogzwanger was, maar ook omdat we zo ontzettend veel gelachen hebben. Robbert en Margot trouwde in het mooie gemeentehuis van Neerijnen. Dit had een speciale betekenis vooral voor Margot, omdat haar ouders daar getrouwd zijn en omdat haar opa burgermeester is geweest van Neerijnen. Zijn foto hangt nog steeds in de trouwzaal. Zo was hij er toch een beetje bij op deze bijzonder dag.

 

 

 

 

 

  1. Lidia says:

    Foto’s blijven mooi om te zien!

Berichten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

laat een berichtje achter

photography by Zondag Fotografie + Deil / The NEtherlands  + info@zondagfotografie.nl

Zondag Fotografie

follow along @zondagfotografie